WORDPRESS STRANICE

Zašto WordPress?

CMS ili sustav za upravljanje sadržajem, je alat koji vam omogućuje samostalno upravljanje sadržajem vaše web stranice. WordPress je fleksibilan, prilagodljiv i odličan je sustav za upravljanje sadržajem (CMS). Možete ga koristiti za blogove, male poslovne web stranice, pa čak i e-trgovine.
WordPress danas koristi 26,1% internetskih stranica, a kao CMS ima tržišni udio od 59,2%. Pokrenut je kao blogging platforma, a razvio se u punokrvnu CMS platformu. WordPress nudi sve potrebne značajke za izradu učinkovite web stranice za mala, srednja pa čak i velika poduzeća. Jeste li znali da WordPress koriste poznate svjetske tvrtke i novinski portali kao što su: Mercedes, Renault, Bata, The Walt Disney Company, Sony Music, Time Magazine, Forbes, NY Post.


Primjer postavljanja


Instalacija Tema

Instalacija bilo koji besplatne ili premium WordPress teme po našem ili Vašem izboru.

1

Premium Plug-inovi

Instalirati ćemo sve neophodne dodatake za vas, bez obzira na to koji ste paket izabrali.

2

Razvoj Sadržaja

Razvijamo jedinstveni sadržaj za Vaše web stranice kako bi bili sigurni da budu ispred svojih konkurenata.

4

SEO

Kompletan paket SEO Usluge za lakše pronalaženje klijenata i povećanju vaše dobiti.

5

Dodatne činjenice o WordPress-u

Za mala poduzeća WordPress jednostavno predstavlja najbolje rješenje jer nudi platformu na kojoj mala poduzeća mogu rasti sukladno vlastitim potrebama.  Redovito se ažurira, čime tvori internetsku stranicu koja prati najnoviji dizajn i SEO trendove.
Pomoću WordPressa, moguće je jednostavno dodavanje različitih sadržaja na vaše internetske stranice- poput PDF dokumenata, videa, iskustava korisnika, slika. Sve nabrojano vrlo je lako integrirati pomoću WordPressa, te ne zahtijeva veliki utrošak vremena.
WordPress omogućuje dodavanje više korisnika koji imaju pristup CMS-u i upravljanju vaše internetske stranice, ukoliko je potrebno. Također, pruža dodatne mogućnosti, kao što su ograničenja za ostale korisnike, ukoliko želite ograničiti pristup određenim informacijama.

Wordpress Usluge


Instalacija teme

Instalacija bilo koji besplatne ili premium WordPress teme po našem ili Vašem izboru.


WordPress SEO

Pomažemo WordPress blogove i vlasnike web stranica da poboljšaju vidljivost svoje web stranice ili bloga u tražilicama kao što su Google.Razvoj Sadržaja

Pružamo internet usluge za razvoj sadržaja, kao što su planiranje sadržaja, pisanje i uređivanje te analizu ključnih riječi ..


WordPress Sigurnost

Instalacija WordPress stranica je jednostavna, ali postavljanje te kontinuirano upravljanje sigurnošću WordPress-a nije lako kao instaliranje.Premium Plug-inovi

Vi ćete krenuti sa gotovom web stranicom. Naravno, naknadno možemo instalirati i postaviti sve dodatke koje želite ili trebate.


WordPress Hosting Prijenos

Možemo sigurno premjestiti cijelu WordPress stranicu, e-poštu i baze podataka na novi - siguran hosting račun.Želite imati WP Web Stranice ?

Kontaktirajte nas i za Vas ćemo napraviti najbolju moguću neobvezujuću ponudu.

KONTAKTIRAJTE NAS